El nostre mètode

01

Gestor Personal

Un agent ÀKTEON us acompanyarà durant tot el procés de tramitació de la vostra hipoteca, us mantindrà informat de forma contínua i amb total disponibilitat, per resoldre qualsevol dubte que pugueu anar sorgint.

Tots els agents ÀKTEON disposen de la cerftificació requerida pel BANC D’ESPANYA per poder exercir com a INFORMADOR DE CRÈDIT IMMOBILIARI.

02

Entrevista Personal

A ÀKTEON, la relació amb els nostres clients comença amb una entrevista personal, on posem en comú les teves preferències i les possibles solucions.

La decisió més important de la teva vida, a nivell patrimonial, cal iniciar-la des de la seguretat. La confiança en el professional, que t’acompanyarà en el procés, és clau perquè el resultat sigui exitós.

03

Anàlisi de Viabilitat i preferències del Client

El nostre equip d’analistes prepararà l’expedient i el tramitarà tenint en compte les preferències del client i la viabilitat de l’operació. Comptem amb els criteris de risc de les diferents entitats.

04

Presentació de proposta de finançament

Abans d’assumir cap compromís, et presentem una proposta de finançament amb les condicions i els costos que se’n derivin.

Per a ÀKTEON, la transparència forma part del nostre fer diari. Deixem a la teva mà decidir si som els millors; a la nostra hi ha el fet de ser fiables.

05

Selecció de la entitat financera

Seleccionem l’entitat o les entitats que s’ajustin al plantejament de finançament acceptat per tu.

Només col·laborem amb entitats de primer nivell i que tinguin la consideració d’entitat financera a Banc d’Espanya.

06

Supervisió del procés de tramitació

L?agent ÀKTEON supervisarà la tramitació de l?operació hipotecària i mantindrà un diàleg fluid amb el banc i, especialment, amb tu.

A ÀKTEON disposes de mecanismes interns per garantir la qualitat del servei.

07

Assistència en signatura

El dia de la signatura a la notaria ha de ser un dia en què et trobis amb totes les facilitats possibles. Ens encarreguem de fer la preparació de l’escriptura i coordinem els mitjans de pagament. Per acabar, t’acompanyem fins a la notaria, on et resoldrem qualsevol dubte que et pugui sorgir.

08

Servei Postvenda

Sempre estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte o incidència derivada de la hipoteca, així com per cobrir necessitats que puguin anar sorgint en endavant.

Contacta'ns

Estarem encantats d’ajudar-te si ens truques per telèfon o ens escrius un correu electrònic.